во , , ,

11 Секојдневни ситуации во кои ќе се пронајдат родителите

Родителите на мали деца честопати доцнат, брзаат, се расејуваат, грешат… и најчесто тоа не е по нивна вина.

Во овие забавни илустрации на артистката Ана Сироваткина ќе се пронајде секој родител, особено оние кои во моментов имаат мали деца.

Кога брзате некаде, вашето дете секогаш ќе најде начин за да задоцните.

Кога детето само ќе се облече за на училиште…

Погодете чија мајка утрово дознала дека ќе има маскенбал.

Уште позабавно е кога ќе дознаеш таква вест во дворот на училиштето.

Мајките секогаш доцнат.

Понекогаш, кога ги носите децата на училиште луѓето си мислат дека ги киднапирате, а не дека сте им родител.

Кога ќе заврши единствената храна која вашите деца сакаат да ја јадат за појадок.

Додека сте зафатени со решавање на еден проблем, неизбежно ќе се појави втор и трет…

Тешко е да се одлучи кој канал ќе се гледа кога имате еден ТВ.

Кога децата се подготвуваат за во градинка и не сакаат да остават ништо вредно дома…

Кога тато ќе те облече…

Што мислиш?

11 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

40 Хумористични илустрации за маките на жените, особено на оние со виткана коса

Геније!