во , , ,

12 Неверојатни и сурови илустрации кои ќе ве натераат да размислите за луѓето и денешниот начин на живот

Денешните илустрации ќе ја откријат суровата вистина за модерниот свет во кој живееме, но ние веруваме дека секој е способен да си го направи животот подобар и поквалитетен, а со тоа и да придонесе на глобално ниво.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонец на суд: Перо, си ја земал пензијата на твојот дедо, а тој починал пред повеќе од 5 години!

Како најлесно да дојдете до слободно место во автобус