во , ,

Фотографии од животни кои не би биле толку интересни доколку случајноста не ја одиграла својата магична улога

Сигурно досега сте виделе многу случаи во кои природата ја одиграла својата магична улога и им подарила необични шари на животните, но овие фотографии не би биле интересни доколку во целата приказна не се вмешала силата наречена “случајност”.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе се оженил со французинка. После една недела го прашуваат…

Олигарх и мафијаш ја договараат нивната идна соработка…