во ,

20 Познати личности кои што ги промениле своите вистински имиња

Понекогаш некое подобро име е неопходно за да успееш во Холивуд.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перо се разбудил со жестока главоболка по Божиќната прослава во својата фирма…

Жено, цел месец нема да купуваш месо!