во ,

Мажот се враќа од службено патување, ја начекува жената сама во куќата, облечена само по наметка…

Мажот се враќа од службено патување, ја начекува жената сама во куќата, облечена само по наметка и седнуваат во дневната да пијат кафе. По некое време, од спалната излегува еден маж и вели:

– Ова е грабеж! Давајте ги парите и накитот!

И веднаш тргнува да бега преку влезната врата… По неколку секунди, од спалната излегува уште еден маж.

– Јас сум полицаецот Петров! Да не видовте еден криминалец?

Жената веднаш:

– Да, да, натаму избега!

– Колеги, по мене!

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

8 Познати личности што веќе не се грижат за своите тела

Македонче на печалба во Германија