во , ,

Слика од 15 години матура 😀

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Инженер, хемичар и економист се заглавени на пуст остров

Колку седишта има во возилото?